ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Studio Time d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca.

 

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

 

Svi djelatnici Studio Time d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.

 

Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

 

Osobni podaci kupaca se čuvaju na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Studio Time d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima.
Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem usluge Internet trgovine.

 

Studio Time d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Internet stranice www.foto studiotime.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Studio Time d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.