Fotokopiranje

Brzo i kvalitetno kopirajte vaše materijale crno/bijelo ili u boji jednostrano ili obostrano, do formata A3 na standardni bijeli ili papir u boji do 300gr.

Spiralni uvez

Uvezivanje radova s prozirnom bezbojnom ili obojenom prednjom stranom, Vašem radu dati će ozbiljniji izgled. Idealan način za uvezati Vašu knjigu, seminarski, diplomski, maturalni rad ili bilo koji uradak u maloj nakladi do A3 formata.

Tvrdi uvez - uvez diplomskih radova

Vrsta uveza u tvrde korice koji je tipičan za diplomske i slične radove. Na vanjskoj korici otiskujemo sve potrebne podatke u zlatnoj ili srebrnoj foliji. Izrada takvog uveza traje jedan dan.

Plastificiranje

Često su vrijedni dokumenti poput diploma i sl., skloni stalnom habanju i dodirima te ih je potrebno ih je zaštititi od oštećenja. Također, tiskovine koje su predviđene vanjskoj upotrebi moraju biti otporne na vremenske uvjete. Plastificiranje je brz i djelotvoran način zaštite takvih matrijala.

Ispis dokumenata

Nudimo uslugu ispisa Vaših dokumenata do formata A3 na laserskom printeru visoke rezolucije i papirima do 300gr. Ispis može biti crno bijeli ili color, ovisno o potrebama Vaše narudžbe.

Plot grafika i projekata

Vršimo uslugu ispisa projektnih dokumentacija velikih formata.